sunnuntai 25. joulukuuta 2011

vuosi

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut mukava ja rauhallinen joulu! Mulla ainakin on mennyt joulu ihan kivasti, mutta olen silti onnellinen, että joulu on vain kerran vuodessa.. Onneksi pyhät eivät kestä hirveän montaa päivää, sillä pidän arjesta enemmän. Silloin ei ehdi murehtia ja pähkäillä kaikenmaailman asioita.


Joulussa on kyllä se hyvä, että saa olla aivan rauhassa ja lepäillä (paitsi nyt on kyllä ollut aikalailla vilinää ja vilskettä). Toisaalta joulu on mun mielestä tosi surullista aikaa. Itseasiassa mua mietityttää kovasti huominen.. 26.12 on vuosipäivä meidän onnettomuudesta.


Vuosi on hurahtanut aivan hirmuista vauhtia. Toisaalta se on hyväkin asia, että aika menee nopeasti. Tässä tulee aivan kamala ikävä kaikkea entistä, kun ajattelee, millä innolla odotin vuosi sitten huomista päivää..


Kävin tänään ja käyn huomennakin viemässä kynttilän rakkaalle ystävälleni.. Aina se on yhtä vaikeaa, mutta jollain tapaa siitä tulee hyvä mieli.

Hyvää joulua rakas sinne missä oletkin <3

xoxo, Jassu

9 kommenttia:

  1. Tsemppiä huomiselle päivälle, varmasti ei ole helppo päivä, mutta sä selviät! <3

    VastaaPoista
  2. Iso rutistus ja paljon voimia....<3 Jonna xxxx

    VastaaPoista
  3. Minäkin lähetän sinulle ja teille kaikille voimahalauksen!

    VastaaPoista
  4. Voimia Japi! joskus se alkaa jo helpottamaan :)

    VastaaPoista
  5. Oot aivan ihana ja vallottava (: Sun blogia ku lukee ni tulee aina iloseks!

    VastaaPoista
  6. Sellaisia kysymyksiä tuli mieleen, että miten kauan onnettomuuden jälkeen ja miten sulle kerrottiin, että oot halvaantunut? Ja millaiset oli ensireaktiot? Sen alttarijutun ootkin jo kertonut.

    VastaaPoista
  7. iso kiitos kaikkille kommenteista <3

    VastaaPoista