lauantai 21. huhtikuuta 2012

maailman paras päivä

Mä mainitsin viimekertaisessa postauksessani jännittävästä projektista. Voisin valaista teille tätä - jo joulukuussa aloitettua - aivan uskomatonta projektia hieman.
Kaikki alkoi viime joulukuussa kun sain puhelun kesken koulupäivän. Voin kertoa kuinka sekaisin menin, kun puhelimeen vastattuani mulle vastasi takaisin ystävällinen mies ja kertoi olevansa Toistaiseksi tuntemattomasta syystä -ohjelman tuottaja. Huh, kyllä muuten tärisytti tämän puhelun jälkeen! Tapasin siinä muutamien viikkojen jälkeen tämän tuottajan lounaan merkeissä. Tutustumisen ohessa kävimme läpi mun ja kavereideni onnettomuutta. Tapaamisen jälkeen tajusin: mut halutaan oikeasti mukaan tv-ohjelmaan! Tässä muutamien kuukausien aikana olemme soitelleet -niin tuottajan kuin ohjaajankin kanssa- muutamia puheluita joissa olemme valmistelleet kyseisen jakson kuvauksia.

Kuvaukset olivat vihdoin tänä viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina. Tuottaja, ohjaaja ja kuuvaja saapuivat Helsingistä Jyväskylään perjantaina päivällä. Perjantaina kuvasimme ilman haastatteluja ns. kuvituskuvia ja tänään (lauantaina) vuorossa olivat haastattelut. Aivan todella mielenkiintoinen viikonloppu on ollut, ja aika on mennyt erittäin hurjaa vauhtia kaiken kivan tekemisen parissa. Mä olen pyrkinyt nauttimaan joka hetkestä kuvauksissa, sillä tämä on luultavasti tällainen "kerran elämässä"-kokemus.

Tänään tajusin, että tämä on ollut yksi mun elämäni parhaimmista viikonlopuista, ellei jopa paras. Varsinkin tänään (lauantaina) on ollut aivan uskomaton päivä. Tunteet ovat myllänneet laidasta laitaan koko päivän ajan haastatteluidenkin takia. Mutta vielä lisäksi mulle oli järkätty maailman hienoin yllätys: onnettomuudessa mua auttanut ensihoitaja tuli (mulle) suurena yllätyksenä paikalle kesken kuvausten. Aivan uskomatonta! Kiitos kaikille, jotka järjestitte ja mahdollistitte tämän. En olisi mitään hienompaa voinut edes odottaa. Sain vihdoin nähdä mua auttaneen miehen aivan kasvotusten sekä pääsimme juttelemaan tapahtuneesta. Tämä päivä taisi olla meille molemmille yksi elämämme hienoimmista. Kiitos. Nyt mä menen sanattomaksi, vau. Voin vannoa, että muistan ikuisesti nämä päivät ja sen hetken kun vihdoin kohtasin tämän mahtavan ensihoitajan. Hänen lisäkseen koko muukin porukka (mm. kaverit ja kuvausjengi + perhe) on ollut aivan mahtava.

Tämä kyseinen jakso ilmestyy Ylellä noin vuoden kuluttua. Joudutte odottelemaan tätä siispä aika kauan. En kyllä itsekään malta odottaa jakson ilmestymistä. Hui. Toivottavasti jakso ja tietenkin koko tv-ohjelma avaavat ihmiset silmiä ja mahdollisesti auttaa tai tukee samankaltaisiin tilanteisiin joutuneita.

Vielä kerran, kiitos tästä hienosta ja unohtumattomasta kokemuksesta
xoxo, Jassu

29 kommenttia:

 1. Vau! Aivan upeeta että sulla on ollut hauskaa .On kiva nähdä sut telkkarissa,ja lehtijuttuja on mukava ollut lukea.Jos vaan jaksat antaa haastatteluja vaikka eivät blogia niissä maininneetkaan,kyllä ne sais sulle edes hieman maksaa kun saavat hyvää aineistoa lehteensä.Tää on suomen paras,iloisin ja elämänmyönteisin blogi,ihanaa jassu kun jaksat kirjoittaa sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli todella hauskaa (ja liikuttavaa)! Kiitos paljon :)

   Poista
 2. Tosi hienoa! Mielenkiinnolla odotan tulevaa jaksoa (vaikka sitä saakin odottaa piiitkän aikaa), sillä olin siellä onnettomuuspaikalla silloin ekojen joukossa. Muutenkin kiva seurailla sun kuulumisia täällä, olet niin positiviinen ihminen että jokaisen tulisi ottaa mallia susta. Ihanaa kun sait tavata auttajasi, itse toivoisin samaa, jos joskus olen samassa tilanteessa.
  Mukavaa kevättä sulle Jassu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, varmasti sit kiinnostaa vielä enemmän nähdä tuo jakso :) Kiitos samoin sulle!

   Poista
 3. Upeeta!! Ihan varmana odotan ja katson jakson, olen katsonut muitakin Toistaiseksi tuntemattomasta syystä -ohjelmaa ja tykkään siitä paljon. Hauskaa kevättä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiih, kannattaa katsoa :) Kiitos paljon ja samoin sulle!

   Poista
 4. IHANAA! ilmoittelethan täällä sitten lähempänä kun saat tietoa milloin jakso näytetään? i don't wanna miss it ;)
  ihanaa kevättä jassu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä ilmoittelen :) Hyvää kevättä sullekin!

   Poista
 5. Kiva blogi! Olen jo pitemmän aikaa seuraillut tätä ja tykkään! Olen itsekkin miettinyt blogin kirjoittamista, koska kirjoittaminen on niin terapeuttista. En vaan välttämättä osais kamalasti kuvin esitellä itteeni niin vois tulla tylsä blogi :D Tai mistäs tietää, jos musta tuleekin linssilude. Mut siis mielenkiinnolla odotan tulevia postauksia ja tuota Toistaiseksi tuntemattomasta syystä- jaksoa, huippua! :))

  ~ Annu -19v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, kannustan aloittamaan blogin kirjoituksen - jos vaan kiinnostaa. Sillä tämä todellakin on terapeuttista. Jepa, ohjelmaa odotellen :)

   Poista
 6. Huippua! Varmaan ihan mahtava kokemus! Toivoisin, että se tulis jo nyt telkkarista. :))

  VastaaPoista
 7. Hui että ihan kylmät väreet tuli! Aikas mahtavaa :)

  VastaaPoista
 8. Oi vautsi mikä juttu! Olet kyllä ansainnut olla päätähtenä yhdestä jaksoista. Täytyykin yrittää muistaa katsoa se sitten :)

  Todella hieno juttu tuokin että sait tavata tämän ensihoitajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :) Oli ihan parasta tavata tämä mies! Huhhuh.

   Poista
 9. Wau! :) Kuulostaa mahtavalta! Harmi vaan että pitää odottaa jaksoa niin kauan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllä oli mahtavaa :) Niin, harmi joudutaan odottelemaan!

   Poista
 10. Ei herranjumala.. mä oon ollut ihan sekaisin kirjoittaessani tätä postausta. Enhän mä ole joulukuussa ollut edes koulussa!? Nyt on Jassu sekaisin. En edes nyt keksi milloin mä sit olen ton puhelun saanut.. ehkä joulukuussa, mutta ilmeisesti en ainakaan kesken koulupäivän. Outoa.

  Hahh, ainakin varmaan jotkut lukevat näitä mun kommenttejani - joten edes muutama näkee tän mun korjauksen. Hupsis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotainhan sä kerroit tuosta jutusta mun synttäreillä. :) Eli ihan joulukuun alussa.

   Poista
 11. Vau, mahtavaa! :) Onnea kovasti uusille käänteille...

  VastaaPoista
 12. Vapaalla kerkeää tännekin surffaamaan...

  Todella upea juttu - ja myös muiden samanlaisen trauman kokeneidenkin kannalta, uskon, että jaksosta on tullut sellainen sinun näköisesi (sinua tuntematta): elämänmyönteinen, mutta faktoissa pysyvä!

  Joskus olen ajatellut, että sopisit sinne kameran toiselle puolelle eli tekemään juttuja ..... never knows...
  ja
  toivottavasti tämä poikii lisää tällaisia projekteja! Jäämme odottamaan - ja tosiaan, kerro sitten täällä, milloin jakso tulee ulos telkusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että jaksosta tulee mun näköinen :) Ja toivotaan myös sitä, että tämä poikisi jotain kivoja projekteja! Mä kerron.

   Poista
 13. Heei, onko tää projekti jo tullu ulos telkkarista, vai oonko vaan missannu sen? Haluisin kuitenki kattoo sen jos se löytys nyt vielä netistä? :))

  VastaaPoista
 14. Eikun oho, olin lukenu sillon kun julkasit tän postauksen, et se jakso ilmestyy "kuukauden kuluttua" ja nyt kun luin uudestaan niin oho, "vuoden kuluttua." Olin ihan innoissani sitä tässä ootellu jo. Hahah. :DD Hyvää kesää sulle! :)

  VastaaPoista
 15. Hei, löysin blogisi klikkaillessani blogeista toiseen ja jäin koukkuun. Aloitin lukemaan blogiasi aivan ensimmäisestä postauksestasi eteenpäin ja tarkoituksenani oli laittaa kommentti sitten, kun kaikki postauksesi olen kahlannut lävitse.. Mutta tämä postaus sai minut kyyneliin. Kuvittelin tuon tilanteen, millaista se on ollut teille molemmille nähdä toisenne onnettomuuden jälkeen - sinulle nähdä mies, joka auttoi sinua, ja miehelle nähdä se tyttö pahoin runnellusta autosta. Voi että.

  Vaikka en ole vielä ehkä edes puolivälissä blogissasi, tiedän että kunhan tuoreimpiin postauksiin päästään jään aina odottamaan seuraavan postauksen julkaisemista. Kiitos siis aivan upeasta ja ajatuksia herättävästä blogista, olet antanut minulle, ainaisille pikkuasioidenkin murehtijalle paljon ajateltavaa.

  Kiitos. :)

  VastaaPoista