keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Tampere - Jassu seikkailee, osa 5

Mähän en ole muistanut kertoa mun viimeisimmästä Tampereen reissusta. Ja kyllä, siellä mä olen ravannut nyt aika paljon. Mutta se nyt sattuu olemaan mukavan ajomatkan päässä Jyväskylästä ja tällä viimeisellä reissulla oli ideakin. Mä kerroin teille kesäkuussa tässä postauksessa edellisestä Tampereen reissustani. Ja tällöin mainitsemani baari, Fat Lady, ei ollut ihan odotuksieni mukainen pyörätuoliasenteiden ja sisäänpääsyn kannalta. Joten nyt oli aika korjata tilanne.

Kesällä, ennen Cheekin keikkaa, päätin käväistä Passionissa yhdillä kaverini Elisan kanssa. No heti alkuun mukava mies tarjosi meille juomat ja hän tuli kaverinsa kanssa pöytäämme istumaan. Sillä muualla oli erittäin täyttä. Siinä Elisan kanssa kuuntelimme näiden kahden miehen tarinoita ja kävi ilmi, että he olivat Tampereelta. Tämän jälkeen tokaisin jotain siitä kuinka "en enää pidä Tampereesta viime kerran vuoksi". Kerroin tämän tarinan ja toinen miehistä tajusi kuka olen. Hän kutsui pöytään naisen ja he kertoivat olevansa Fat Ladyn omistaja ja ravintolapäällikkö. Apua, kuinka noloa, mä olin juuri haukkunut hiukan yli-innokkaasti heidän baariaan. He pahoittelivat kauheasti tapahtunutta ja selittivät kuinka ovimiehet tulevat toisen firman kautta ja kaikki eivät välttämättä ilmaise asioitaan oikealla tavalla, joten voi syntyä väärinkäsityksiä. Pienen jutustelun ja anteeksipyyntöjen sekä mun hämmennyksen jälkeen he sanoivat korvaavansa tapahtuneen jotenkin.

Eli muutamia viikkoja sitten tehdyllä Tampereen reissulla pääsin siis Fat Ladyyn sisään ilmaiseksi jonojen ohi seurueeni kanssa ja lisäksi saimme drinkkilippuja illaksi. Palvelu oli tällä kertaa oikein mukavaa ja ovimiehet auttoivat mielellään mut sisälle niin ylös että alas portaita. Nyt mun mielikuva tästä baarista on uudistettu. Kiitos siitä. Kannattaa siis antaa palautetta kun sille on aihetta niin luultavasti asiat korjataan.

Yötä olimme Tampereen Holiday Innissä. Erittäin hyvä hotelli liikuntarajoitteisille mun mielestä. Harmi kun en reissulta ottanut kuvia, mutta selitän lyhyesti. Eli sisäänmeno sujui rampin avulla ja kelaus onnistui helposti itsekseen. Sisällä portaiden vieressä kulki helposti yksin kelattava ramppi ja hissit olivat sopivan kokoiset. Huone oli paljon parempi kuin aiemmin käyttämäni hotelli Tampereella. Nimittäin tämän hotellin invahuoneen vessa oli oikeastaan erinomainen. Ei ainakaan tule mieleen mitään valitettavaa. Ainut miinus hotellissa oli se, ettei hotellin edessä tai vieressä ollut invapaikkoja. Tai me emme ainakaan niitä löytäneet, joten jouduimme jättämään auton ehkä 500m päähän hotellista. No muahan se ei oikeastaan haitannut, ainakaan vielä kun ei ollut lunta. Mutta helpompaa tietenkin olisi jos hotellilla olisi hyvät invapaikat.

Tiivistetysti reissu oli oikein kiva. Lukuunottamatta sitä, että me kavereideni kanssa ei osattu shoppailla! Järkyttävää. Mutta siis baarista sain nyt paljon paremman kuvan ja hotellivalinta oli oikein onnistunut.
Mulla on tässä ennen joulua suunnitteilla jo kolme reissua, joista voisin tehdä Jassu seikkailee -postauksia. Ja tällä kertaa reissukohteina ei todellakaan ole Tampere, haha. Toivotaan, että nämä reissut toteutuvat ja voin kertoa teille lisää uusista paikoista mun silmin.

Ainiin, mun piti vielä sanoa että jos olette instagramissa niin mua voi seurailla nimimerkillä japukka. Haluaisin nimittäin nähdä teidän kuvauksianne siellä! Mä olen  kylläkin vasta aloitellut siellä kuvailemaan ja tässä odottelenkin, että hommaan uuden puhelimen ja pääsen toden teolla ottamaan kivoja kuvia. Toivottavasti pääsen siellä tutustumaan edes joihinkin lukijoihini :)

xoxo, Jassu


16 kommenttia:

 1. Ihan mahtava juttu miten oot antanut palautetta baarista! :D Aika hienosti kyllä sitten omistajilta, miten korjasivat tilanteen =)

  VastaaPoista
 2. miten voitkaan olla noin ihana, luin viime vklna sun koko blogin läpi, ihan sattumalta löysin tän, vaikka jotenki tiiän sut! oot ihanan oloinen ihminen ja positiivinen, ja rupeen varmaaan kommentoimaan tänne blogiin usein :D haleja sulle :)

  -veera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja aina on kiva kun näihin juttuihin kommentoidaan, joten kommentoi vaan! Haleja sinnekin :)

   Poista
 3. Mä laitoin sulle viime kuussa facbookiin viestiä. Aattelin vaan ilmottaa, jos et oo huomannu sitä vielä, että se on menny varmaan viestien muut-osioon. :)

  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Katson tänään automatkalla Haminaan ja vastailen rauhassa siihen :)

   Poista
 4. Tampereen Holiday Inn:ssä on autotalli, johon pääsee suoraan hissillä. En kyllä osaa sanoa, onko sielläkään invapaikkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa sinne parkkihalliin me ei edes kurkattu.. hupsis.

   Poista
 5. Tuli tänään käytyä shoppailemassa kauppakeskuksessa,jotenkin tuntuu että suhtautuminen pyöris ihmisiin on muuttunut paremmaksi.Voit olla ylpeä kun olet ollut tekemässä tätä muutosta,olet ollut rohkea kun olet tuonut itsesi esiin.Olet niin ihka ihana keulakuva edustamaan meitä.

  VastaaPoista
 6. Heippa!
  Lueskelin töissä tänään lehteä joka oli jyväskylän(?) nettilehti (Takuuseen en mene oliko se jyväskylä, mahottoman huono paikkakuntamuisti!) Mutta siellä oli tästä sinun blogista ja painoin mieleen osotteen ja nyt tulin kattoon. Onneksi tulin, koska kirjotat tosi hyvin. Sillai kuvailevasti:) Luin sinun muutaman aiemman tekstin ja uusimman; onneksi annoit palautetta! vaikkaki vahingossa, mutta silti:D Niin halusin vain sanoa, että tykkään sinun asenteesta. En tiä miten ite selviäis vastaavasta kokemuksesta ja tietenki toivon että ei tule vastaan, mutta oot hurjan vahvan olonen. Se on hieno juttu.☻ heii jos kerkiät nii käväse kattoon minun blogi Kirjava kuin kirahvi jjemna.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tän, kiitos paljon! :) Mäpäs käyn vilkasemassa tänään sun blogia!!

   Poista
 7. Oliko sattumaa kun istuit takana keskellä eli oliko teillä sovitut vakipaikat vai vaihdoitteko paikkoja autossanne.Meillä kaveriporukassa on tapana kierrättää istumajärjestystä.Oletko miettinyt että vieressä olisit voinut selvitä paremmin tai sitten huonommin,niinkuin kaverillesi valitettavasti kävi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä muista.. luultavasti istuin keskellä koska olin porukan lyhyin, niin mahduin siihen parhaiten? Ja kyllä sitä joskus tuli mietittyä miten olisi käynyt jos olisin muualla istunut. Mutta joka kerta olen tullut tulokseen, että jos näin oli tarkoitus käydä niin olisin halvaantunut vaikka olisin istunut missä tahansa. Kuka tietää..

   Poista
 8. Mun mieheni on tykästynyt blogiisi vai olisiko ihastunut vaaleaan blondiin,no kuitenkin ensi kerran oli HYVÄ IDEA laittaa rahaa invaliidiliiton joulukeräykseen,joten on sulla suuri vaikutus ihmisiin...hyvä niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Hieno juttu! Voisinkin tehdä siitä joulukeräyksestä tänne pienen mainoksen.. hmm.

   Poista