lauantai 13. heinäkuuta 2013

Jassu seikkailee, Hamina

Tein tällä viikolla elämäni toisen reissun Haminaan. Lauran kanssa reissasimme hänen mummolaansa kuten viimeksikin. Tällä kertaa vaan oli mun vuoro ajaa matka. Tämä oli siis mun ensimmäinen pitkä ajomatka, jonka ajoin. Hyvinhän se meni, eivätkä kädet edes väsyneet ajosta, sillä suurimman osan matkasta pystyin käyttämään vakionopeudensäädintä. Helppoa hommaa tuo ilman jalkoja ajaminen myös pitkällä matkalla. 


Lauran mummola on ihanasti omassa rauhassa maalla. Edes näin kerran kesässä on kiva päästä nauttimaan maalaismaisemista. Okei, mä saan nauttia maalaismaisemista aina kun ajan Tikkakoskelle vanhempieni luokse, haha.


Vaikka yöpaikkamme oli vanha omakotitalo, oli mun helppo liikkua siellä. Kunhan Laura vain eka veti mut portaita pitkin sisälle. Viime kerralla Haminassa käydessäni olin tarvinnut vissiin enemmänkin apuja myös talon sisällä (lukaisin juuri edellisen reissun postauksen) ja näköjään edistystä on tapahtunut, sillä en mä tällä kertaa sisällä tarvinnut mitään apuja!


Maisemien fiilistelyn ja rentoutumisen (sekä syömisen) lisäksi parin päivän aikana seikkailimme Haminan suuressa keskustassa, kävimme aamupalalla torilla, vierailimme Lauran kummeilla, ihastelimme satamaa sekä piipahdimme muutamaankin otteeseen Kotkassa. 


Yksi homma jätti muhun lähestulkoon traumat tällä reissulla. Itseasiassa sama juttu järkytti viimeksikin kun kävimme Lauran kanssa Kotkassa. Silloin en vain näköjään ole asiasta tänne kirjoittanut. Selitän jutun yksinkertaisesti:
Vietimme iltaa Amarillossa, josta siirryimme tanssimaan (äärettömän hienosti) Seurahuoneelle. Yllätys yllätys, jossain vaiheessa mun piti päästä vessaan ja suuntasimme viime kerralta tuttuun invavessaan, joka oikeastaan on miesten vessa. Menimme vessaan siis yhdessä, sillä ovea ei saa lainkaan lukkoon. Jonkun täytyy pitää koko ajan kiinni vessan ovesta, jos haluaa käydä asioillaan rauhassa. Tai olisihan se toki mukava saada seuraksi virtsaavia huojuvia miehiä, kuten meille meinasi käydä. Pienten taisteluiden kautta saimme olla rauhassa sen vessareissun. 
Lukottomuuden lisäksi vessa oli aivan törkeän likainen. Oksettava. Ehkä meidän täytyy vaihtaa clubia ensi kerralla Kotkaan mennessämme..?


Nämä pari päivää Ympyräkaupungissa olivat taas yksi lisä mun kesän kohokohtiin. Huippua! Toivottavasti pääsen tänä kesänä tekemään vielä jonkun reissun. 

Ps. KYSYMYSPOSTAUKSEEN on tullut kysymyksiä, mutta en ole julkaissut niitä, sillä ne on kiva pitää salaisuutena. Ja aiemmasta kysymysten-lähettämis-päivämäärästä sen verran, että laittakaa niitä vaan vieläkin tulemaan. Ehdin aikaisintaan huomenna sunnuntaina käymään niitä läpi. 

Nyt täytyy valmistautua kaverin synttäreille!
xoxo, Jassu

13 kommenttia:

  1. Vou oikein Haminassa ja Kotkassa! Harmi kun en missään nähnyt, vaikka lähdin töistä Haminasta Kotkaan, missä asun ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana reissu Haminaan teillä kun autokin toimi,me jäätiin taas tielle ja päivä meni hinausautoa odotellessa ja taksilla ajellessa et sillee,mut kiva kun teillä oli hauskaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihana reissu! Oivoi teillä ei oo näköjään ihan putkeen menny!

      Poista
  3. Kyseisellä klubilla ei ole kuin yksi invawc ja sekin niin huonokuntoinen,koska baarin henkilökunta ei halua inva-liikkuvia baariinsa. Heille kun ei kuulemma makseta ekstraa erityispalvelemisesta. Näin minulle kertoi paikassa työskennellyt ihminen kun ihmettelin invawc:n kuntoa...

    -Oona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ohhoh! Siellähä on sit hieno asenne henkilökunnalla.. Täytyy todella mennä jonnekin muualle ensi kerralla :D

      Poista
  4. Taidatte olla melkosia samiksii:)

    VastaaPoista
  5. kivan kuulonen reissu :) paitsi toi vessa episoditietenkin :(( kurjaa ku kaikki ei haluu pitää vessoja kunnossa,niitten kaa teillä on ennekin ollut huonoa tuuria :S
    Teillä on tossa yhessa kuvassa noi love ja faith korut, sairaan hienot,joten utelenkin tässä että mistä ootte mahtanu ne ostaa :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli oikein kiva reissu! Jep sitä tulee aina välillä törmättyä tollasiin vessoihin.. iu.
      Nuo rannekorut ostettiin Haminan (lähes ainoasta?) vaatekaupasta eli Seppälästä. Löytyy varmasti ympäri Suomen Seppälistä noita :D

      Poista
  6. Aina mukava lukea näitä matkajuttuja :) Itsekin kirjoitin taas matkustamisesta ja vieläpä suht samoille seuduille (Mikkeliin), juttu löytyy blogistani...

    Ihana myös, että sulla on aina näitä kuvia mukana, kun itellä ei ole, sillä mulle tuntuu olevan on aina jotenkin kauhean vaikeaa alkaa kuvaamaan ja huomaan vasta jälkikäteen että kuvat jäi ottamatta... :s

    VastaaPoista
  7. Kuka tuo Hannu on tuolla sivupalkissa? :D

    VastaaPoista
  8. Oikeesti wau oon ihmeissään, oon 18 vuotias poika rovaniemeltä ja just satuin tsekkaa iltalehtee ja näin ja ihan mielenkiinnosta klikkailin ihan tänne sun blogiin asti (vaikka en lue koskaan mitään blogia) ja jopa luin tätä?!? Sä vaikutat niin mahtavalta ihmiseltä ja oot tosi kauniskin! Itellänikin sattuu olemaan kaveri ''samassa'' tilanteessa toki hiukan nuorempi jota käyn auttamassa kuntosalilla monesti viikossa, mutta pointti tässä on se että teidän elämänasenne on niin paljon ihailtavampaa kuin monella jotka näkee elämän ja kaiken normaalin itsestäänselvyytenä. Mä toivon, että ihmiset oppisivat arvostamaan asioita paremmin, koska mikään ei ole selvää, mutta onneksi sä oot yksi mahtava esimerkki siitä miten pahastakin tilanteesta pystyy jatkamaan! :) Toivon sulle kaikkee hyvää elämääs ja kiitos ku piristit mun iltaa :)! T Ande

    VastaaPoista