maanantai 4. kesäkuuta 2012

YOYOYO!

Lakki on virallisesti saatu päähän ja lukio päätökseen. Mitäs seuraavaksi? Aa, kesäloma. Nyt on vihdoin juhlat juhlittu, niin virallinen osuus kuin jatkot ja jatkojen jatkotkin. Kaikki sujui oikein hyvin, vaikkakin koko päivän satoi vettä ja hiukset piti pariin kertaan laittaa uudestaan. Meillä oli sitäkin lämpimämpi tunnelma sisällä - siis kun emme ulos päässeet. Jatkot (eli mun kaksikymppiset) vietettiin kaveriporukalla virallisen osuuden tapaan meillä kotona. Lähdimme vielä eilenkin viettämään Sepän lukion parhaimmiston kanssa jatkojen jatkoja.

Hämmennyin todella kun mut nimettiin stipendin saajaksi. Pienen äimäilyn jälkeen pääsin jopa rehtorin luo.
Kaupungin teatterilla olleen tilaisuuden jälkeen juhlat kotona pääsivät alkamaan.
Kiitos kaikille mahtavista juhlista! Enää ei tarvitse Vappuna miettiä, mitä sitä päähänsä laittaa. Hahah ihan kuin olisinkin joskus miettinyt, mitä päähäni laitan.

xoxo, Jassu

49 kommenttia:

  1. Oli ihanaa olla paikalla kun sait stipendin, oikeaan osoitteeseen kyllä meni!! :) Onnea!! :)

    VastaaPoista
  2. minkä stipendin sait? :) onneks olkoon! oot ihan älyttömän nätti näissä kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo ihan varma et mikä stipendi se oli.. kauheesti siihe perusteluja oli mut siinä itse stipendissä lukee vaa "startti stipendi". Jotai sanottiin että oman elämän sankari, "hyvät" arvosanat omaan tasoon nähden... hmm jotain sellasta :D Ja kiitos!

      Poista
  3. Onnea stipendistä! :) Sen olet ansainnut!
    Haitko nyt jo jatko-opintoihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Hain tiimiakatemiaan ja liiketalouteen.. Keskiviikkona olis pääsykokeet ja tänään eka kertaa luin vähän sitä materiaalia.. hupsis :D

      Poista
  4. Meinas tulla itku kun sait sen stipendin!:) Todellakin olit sen ansainnut!

    VastaaPoista
  5. Paljon onnea valmistuneelle! Ja stipendistä myös :) Toi sun mekko näyttää muuten aivan ihanalta.

    VastaaPoista
  6. voi että olet kaunis! aivan ihania kuvia!

    VastaaPoista
  7. Paljon onnea valkolakista ja todella ansaitusta stipendistä!! Ihanaa ja aurinkoista kesää! Jonna

    VastaaPoista
  8. Sisukkuudesta voisin kuvitella sinun saavan stipendin - ainakin - onnea joka tapauksessa siitä(kin).

    Hienoja on kuvat ja viehättävä pakkaus :) olet!
    ja
    miten ihana tuo viimeinen katseenvangitseva kuva.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hih, oli hyvä kuvaaja viimeisessä kuvassa :)

      Poista
  9. löysin blogisi tänä iltana sattumalta googlesta ja jäin selailemaan pitemmäksi toviksi... hassu sanoa näin, kun en tunne sua mutta blogiasi lukenut vain hetken, mutta olen todella ylpeä sinusta. :) vaikutat positiiviselta ja olen onnellinen kuinka näen että olet osannut käyttää oikein uuden mahdollisuuden joka sinulle annettiin... nyt sitten sait lakin ja toivon sulle niin paljon kaikkea hyvää, jatkokoulutukseen ja etenkin elämääsi. varmasti luen jatkossakin blogiasi. :) vietäpä ihana kesä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jäit lueskelemaan :) Kiitos paljon, ja hyvää kesää :)

      Poista
  10. Missä toi on otettu toi toisiks ja kolmanneks alimmainen kuva? :o

    VastaaPoista
  11. Onnea! Olen seurannut blogiasi alusta asti. Emme tunne, mutta tunnut tutulta kaiken lukemani jälkeen. On ollut mahtavaa nähdä, miten hyvin olet onnettomuuden jälkeen päässyt takaisin elämääsi. Nyt sait lakinkin.

    Ihanaa ja lämmintä kesää ylioppilaalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kamalasti :) Ja hyvää kesää sulle!

      Poista
  12. Ihanaa Jassu olen onnellinen puolestasi,sun juttuja on niin kiva lukea kun niistä loistaa positiivisuus joka tuo hyvän mielen.Sait varmaan paljon lahjoja kun on niin kivat kaverit sulla Hih!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos :) Sain hurjan paljon ihania lahjoja, jeij.

      Poista
  13. Todella oikeaan osoitteeseen se stipendin sinulle on tullut, ihan mistä vaan syystä! Ja ne kuuluisat papukaijamerkit päälle :-)
    Viimeisessä kuvassa on hyvän kuvaajan lisäksi myös erityisen hyvä kuvattava!
    Tekisi mieli kirjoittaa siitä jotain kaunista ja runollista, mutta tähän aikaan yöstä se on turhaa - pitänee odottaa inspiraatiota toisella aikavyöhykkeellä :-)) Tsemppiä pääsykokeisiin! - A-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii! Noo hyvä kamera ja kameramies sanon minä =D Inspiraatiota odotellessa.. kiitos (näin pääsykokeiden jälkeen)!

      Poista
  14. Onnea ja hyvää kesää.

    VastaaPoista
  15. onnea mielettömästi! :)

    VastaaPoista
  16. Kuinka pääsykokeet sujuivat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh.. vois sanoa, että toivotaan lottorivin osuneen oikeaan ja kumpa kahden virkkeen kiroitelma laskettaisiin kirjoitelmaksi - niin sitten hyvin =D

      Poista
  17. Kaksi virkettä :D Mikä siellä oli aiheena? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sosiaalisen liiketoiminnan periaatteet, ja tästä asiasta oli englanninkielinen teksti pääsykoemateriaalina, enkä lukenut kuin enintään siis puolet siitä - ja en tajunnut mitään... :D helkkari

      Poista
  18. tulee aina jotenki oikee itku silmään ku oon onnellinen sun puolesta (: en tiiä ketään näin positiivista ihmistä kun sä ! vaikka sua en ny tunnekkaa mutta oon joskus sua palokassa nähny ku itte täällä asun , ja en pysty ees sanoi kuvaamaan mite kaunis nainen sä oikein oot :)

    VastaaPoista
  19. Mistä olet tuon ihanan mekkosi hankkinut? Tosi kaunis oot juhlissas ollut! :) Onnea läkista, tästä se elämä vasta alkaa! :)

    VastaaPoista
  20. Ootko suunnitellu vielä mitä teet syksyllä jos amk-koulupaikka ei aukea?
    Vähän se tiimiakatemia vois olla kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä olen suunnitellut, että meen varmaan avoimeen yliopistoon tai ööö avoimeen amkiin? Niin vois olla tosi kiva!

      Poista
  21. Se viimeinen kuva:

    Harmaalla taustalla herkkä,
    samalla voimakas
    puhallus saa elämän
    kuplimaan ilon väreissä.
    Sinussa voima,
    sinussa herkkyys
    elämäsi iloon
    elämän valoon.
    - A -

    VastaaPoista
  22. oot niin supertyttö ettei mitään rajaa! onnea valtavasti lakista ja stipendistä:)

    VastaaPoista
  23. Pakko tulla vielä kommentoimaan samaa mitä monet muutkin sanoo: "oot ehdottomasti stipendisi ansainnut!!" Olin itsekin siellä lakituksessa yleisössä, ja melkein itku tuli(vaikken sua tunnekkaan..:))kun se stipendi annettiin oikealle ihmiselle!:) Olit samassa koulussa mun kanssa, ja mitä oon sun blogias seurannu, oon huomannu et oot aivan upea ihminen! Ei moni nimittäin osais asennoitua tuohon tilanteeseen noin postitiivisesti!
    Tää oli pakko tulla kommentoimaan, vaikka monet tätä samaa onkin jo kirjoittanut! Ihanaa kesää, ja nautihan että lukio on takana ja elämä edessä:DD
    -Lyydia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiitos hirmuisesti! Tähän vain täytyy asennoitua hyvin - ei sitä muuten jaksais :) Ja hyvää kesää sullekin. HAhahh lukio takana ja elämä todellakin edessä!

      Poista
  24. Mulle puhe halvaantumisesta merkitsi jotain kauheaa,elämän lopullista menettämistä,kaiken toivon menettämistä.Syy tähän oli äitini pelottelulla jos et nyt laita sitä turvavyötä niiin.. sitten saat olla pyörätuolissa ja voit kaiken toivon unohtaa.
    Siitä jäi ennakkoluulo ja pelko pyörätuolia ja sen käyttäjiä kohtaan,ajattelin niitä nähdessäni että onneksi en ole sellainen,ja tunsin sääliä heitä kohtaan.

    Mutta sitten kun tutustuin blogiisi koin herätyksen,aivan mahtavaa voiko pyöris ihmiset viettää noin upeaa elämää,en olisi uskonut.Jassu sä oot aivan mahtava tyyppi olet tehnyt tällä blogillasi paljon hyvää kun olet ainakin minut saanut muuttamaan käsitykseni pyöris ihmisistä.
    ps.Sun kohtalo oli joutua pyörätuoliin vaikka vyöt olikin,käsittääkseni ilman olisit luultavasti kuollut.Onneksi käytit sillä maailma tarvitsee Jassua joka tuo iloa ja toivoa tähän maailmaan uskomattoman positiivisella asenteella.Kaikkea hyvää sulle jatkossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Ihana kommentti. Ihan törkeen hienoa, että oon saanut muutettua sun käsityksiä pyöristyypeistä. Sait mun naamalle valtavan hymyn aikaseks, kiitos. Ja kyllä, luultavasti olisin kuollut ilman turvavyötä - vaikka se aiheuttikin muutamia sisäelinvammoja. Kiitos vielä kommentistas!

      Poista
  25. Hetken tie on kevyt10. kesäkuuta 2012 klo 1.50

    Ehkä sua kiinnostaa tietää miksi luen blogiasi,tässä ois sitten....
    -Sä osaat kirjottaa sillai kivasti ja hauskasti,sopivan kömpelösti positiivisessä mielessä.
    -Myös huumori on mukana etenkin se kuva sähkökatkosta oli kiva.
    -Kirjoittelet asioista joista moni haluaa vaieta,oon saanut paljon tietoa pyöris ihmisten elämästä.
    -Olet näyttänyt mihin luja tahto ja positiivinen elämänasenne johtaa,elämä on helpompaa kun ei jää surkuttelemaan menneitä vaan katsoo eteenpäin.
    -Sä vaan oot niin söpöliini upea blondi.
    -Symppispisteitä tuo myös kohtalosi kun siihen et voinut mitenkään vaikuttaa,et myötävaikuttanut loukkaantumiseesi.Tällä tarkoitan sitä että et ollut juopon kyydissä ja turvavyökin oli päällä.Jos näin ei olisi ollut saattaisin lukea mutta en voisi tuntea sellaista sympatiaa kun nyt tunnen sua kohtaan.
    -Sä olet uskomattoman elämänmyönteinen iloinen tyyppi olet saanut monet muuttamaan asennetta pyöris ihmisiä kohtaan,siitä hyötyy moni.
    -Blogisi on päivän piristys satan lukea arkistosta vanhoja postauksiasi kun kenkuttaa niin siitä saa taas hyvän mielen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) <- Tällainen ilme tuli tästäkin kommentista. Kiitos perusteluista. Hahh hyvä jos mun kömpelö kirjoittaminen ei haittaa :D Kiitos paljon tästä!

      Poista
  26. TÄYDELLINEN MEKKO!<3 ja tosta edellisest kommentista tuli mullekkin mielee et oot muuttanu munki käsitystä pyöriksistä...ennen taisin olla hieman ennakkoluuloinen ja ajatella et niitten koko elämä menee pilalle... oot kyl huippu!

    VastaaPoista