torstai 7. marraskuuta 2013

arvonnan voittaja

Heippa! Nyt on mun ensimmäinen blogiarvonta suoritettu! Todisteet puolueettomasta arvonnasta voitte käydä katsomassa mun instagramista. Kuvasin mun ekan instavideon tästä! Hahaa.
Voittajaksi arpoutui (ei kyllä taida olla ihan oikea sana?) Sanni! Onneksi olkoon, pääset suunnittelemaan itsesi näköisen persoonallisen kalenterin! Laitoin sulle sähköpostia, joten käypäs kurkkaamassa menikö viesti oikeaan osoitteeseen :)


Muuten.. laitoinko kovinkin epäselvästi ohjeet arvontaan osallistumiseen? Nimittäin ehkä vain puolet porukasta muisti laittaa nimimerkin osallistumiskommenttiinsa. Noh, onneksi voittaja oli sentään nimimerkillinen ;)

Kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille! Oli mahtava nähdä, että niin moni halusi osallistua kalenterin arvontaan. Toivotaan, ettei tämä jäänyt Rakkauspakkauksen viimeiseksi arvonnaksi.. Vai mitä?

Huomenna pääsette lukemaan mun eilisesta superkivasta Helsinki-päivästä!! Nyt mä taidan siirtyä sohvalle viettämään loppupäivää..
xoxo, Jassu2 kommenttia:

  1. Bongasin sut täältä Helsingistä eilen ja harmikseni mulla oli itselläni niin kova kiire etten kerennyt moikkaamaan. Muuten olisin ehdottomasti tullut tunnustautumaan lukijaksi ja toivottamaan mukavat illanjatkot :) Kiitos ihanan positiivisesta blogista tätä kautta siis!

    VastaaPoista
  2. kyllä tuo arpoutua taitaa olla ihan oikea sana mun mielestä...

    P.S. Sidoitko silmäsi tuon lapun nostamisen ajaksi puolueettomuuden maksimoiseksi?

    VastaaPoista